bruisendbaflo.nl

GRATIS loopclinics en hardloopwedstrijd

BAFLO – Altijd al eens willen hardlopen? Dit is je kans! Beginnende sporters kunnen nu gratis deelnemen aan loopclinics en een hardloopwedstrijd.

Stichting Bruisend Baflo biedt, in samenwerking met KAMELEON Loopbegeleiding gratis loopclinics aan voor beginnende lopers. De clinics worden gegeven in Baflo (exacte locatie volgt) en worden begeleid door Magriet Taselaar, eigenaresse en hardloopcoach van Kameleon Loopbegeleiding (www.loopgroep-kameleon.nl).

Basisschooljeugd vanaf 5 jaar kan zich aanmelden voor de training (5x) op woensdag van 14.30 tot 15.30 uur. De startdatum is 23 mei. De oudere jeugd en volwassenen trainen op vrijdag van 18.30 tot 19.30 uur, vanaf 25 mei (8x).

Tijdens de clinics wordt kennis gemaakt met het hardlopen en wordt toegewerkt naar een gratis startbewijs voor de COOP BAFLOOP op zaterdag 14 juli (2,5 km voor basisschoolkinderen, 5 km voor oudere jeugd en volwassenen).

Kijk ook op http://www.bruisendbaflo.nl/programma/loopclinic/. Inschrijven kan binnenkort via deze link: https://inschrijven.nl/

De clinics worden mede mogelijk gemaakt door o.a. de Provincie Groningen en Loket Leefbaarheid.

Bron: Winsum.Nieuws.nl